Адреса: Никола Парапунов бр.41 1000 Скопје Македонија

Телефон: (389) 2 3087 238
Факс: (389) 2 3051 918

info@habitat.org.mk

http://domuvanje.org.mk
За domuvanje.org.mk
Пред вас се наоѓа веб страница посветена на домувањето во станбени згради. Веб страницата за домување најпрво започна како Ресурсен центар, оформен како дел од проектот на УСАИД и Хабитат Македонија „Енергетска ефикасност во секторот домување“…
повеќе
Партнери