Доколку имате своја успешна сторија, искуство или научена лекција за енергетско ефикасно реновирање на станбена зграда, ве покануваме да нѐ контактирате:

Хабитат Македонија
ул. Никола Парапунов бр.41,
Комплекс Макотекс, 1 кат, П.ФАХ 407
1000 Скопје, Република Македонија

+389 2 3061 890
info[at]habitat.org.mk

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Fill out this field