Почитувани посетители,

www.domuvanje.org.mk прераснува во Ресурсен центар за енергетска ефикасност во домувањето.
Го создадовме за сите заинтересирани страни на едно место да може да ги најдат сите потребни информации во однос на подобрување на енергетската ефикасност во домувањето.
Формирањето на овој Ресурсен центар за енергетска ефикасност во домувањето е дел од Проектот Енергетска ефикасност за семејства со ниски приходи – REELIH во партнерство со USAID.
Се надеваме дека ќе ви биде од корист при остварување на вашите индивидуални заложби за зголемување на енергетската ефикасност и дека сите заедно ќе придонесеме за заштеда на енергија, подобрување на условите за домување и заштита на животната средина.
Остануваме отворени за сите ваши сугестии и коментари за понатамошно унапредување на овој ресурсен центар.

Тимот на Хабитат Македонија

Пратете ни порака

Please enter a valid email address.
Fill out this field

Социјални мрежи

Instagram
YouTube